Dronen DJI Spark er liten nok til at du kan sette den i gang fra håndlfaten din, men fanger likevel foto og video i utsøkt kvalitet. Dronen har et integrert kamera med 1/2.3-tommers sensor som spiller inn video i Full HD 1080p oppløsning i 30 fps, eller 12 megapikslers stillbilder. Slingrebøylen har stabilisering på 2 akser, slik at du får smidig video og nydelige panoramabilder. Du kan strømme HD-opptak live fra flyturen direkte til smarttelefonen din, og til og med stille inn kameraet til første-persons synsvinkel og oppleve flyturen som om du satt i dronen selv.

Tek.no: "Mye drone for pengene", Svært lett og kompakt", "Veldig enkel å fly"

Kamera: Det integrerte kameraet har en 1/2.3-tommers sensor med 12 megapikslers stillbildeoppløsning. Du kan spille inn video i detaljert Full HD 1080p-oppløsning i 30 fps, og velge forskjellige modus for en ekstra profesjonell vri på videoinnspillingene. Opptakene lagres på et Micro SDHC/XC-kort (ikke inkludert, kjøpes separat). 82-graders linse sørger for a du kan ta opp i vidvinkel uten at du får fiskeøye-effekt på kantene. Den mekaniske slingrebøylen har stabilisering på 2 akser, slik at du får jevne, glatte opptak.

Hurtigoppstart: Takket være ansiktsgjenkjenning kan dronen ta av fra hånden din og sveve over deg på få sekunder.

Fjernkontroll: Fjernkontrollen koblis til over 2.4 GHz og 5.8 GHz frekvens med en styringsradius på opptil 500 m. Plasser smarttelefonen din i den integrerte holderen for å se live-opptak, kontrollere dronen fra kartet på skjermen, med mer. Appen DJI GO 4 gjør det enkelt å styre dronen, og du kan dele opptakene dine med verden. Holderen har plass til smarttelefoner som er mellom 6,5 og 8,5 mm tykke og opptil 160 mm lange.

Styring med håndbevegelser: Selv uten smarttelefonen din eller fjernkontrollen kan du da fantastiske bilder ved bruk av håndbevegelser. Lag en ramme med fingrene dine for å ta en selfie, eller la dronen følge håndbevegelsene dine og lande på hånden din.

Navigering: Det visuelle navigeringssystemet benytter to nedovervendte kameraer med frontvendte visuell sensor og infrarød sensor til presis posisjonsberegning når du flyr innendørs, eller ikke er tilkoblet et satellitt-nettverk. Med det innebygde kameraet kan dronen også låse seg inn på et 3D-objekt (for eksempel en person, et ansikt eller dyr) og følge etter på avstand. Innebygget GPS og GLONASS satelittnavigasjon gir nøyaktig navigasjon når du flyr utendørs.

Hinderunngåelse: Sensorene i front gjør at dronen oppdager hinder. Dronen kan enten stoppe før hindringen eller fly over eller rundt.

Bedre aerodynamikk: Den optimaliserte kroppsfasongen sammen med motorene, propellene og strømforsyningen, gjør at dronen kan oppnå en topphastighet på fantastiske 50km/t. Nok til å holde følge med en skigåer, syklist eller et dyr.

Batterilevetid: Til tross for den kompakte størrelsen kan denne dronen fly i opptil 16 minutter ved vindstille forhold, eller sveve i opptil 15 minutter.

Flymodus:
- ActiveTrack lar dronen følge etter et mål enten forfra, bakfra, fra siden, eller ved å sirkle rundt det
- Sport-modus gir høyere topphastighet
- TapFly-modus lar deg styre dronen fra skjermen på smarttelefonen eller nettbrettet, ved å enkelt trykke på en kartposisjon. Dronen finner selv veien og unngår hinder.
- QuickShot-modus lar dronen ta opptak mens kameraet peker nedover, for så å fly bort fra målet med kameraet låst på det, sirkle rundt målet, eller fly i en oppadgående spiral rundt målet.

Pakken inneholder:
- Drone med slingrebøyle (gimbal) og kamera
- Fjernkontroll med smarttelefonholder
- 4+4 propeller (CW/CCW)
- Propellbeskyttelse
- 2 stk Intelligent flight batteri
- USB-kabel
- Lader for flere batterier med strømleding
- Bæreveske
- Skulderveske for drone og tilbehør
- Bruksanvisning og hurtigooppstartsguide

- Drone med slingrebøyle (gimbal) og kamera
- Fjernkontroll med smarttelefonholder
- 4+4 propeller (CW/CCW)
- Propellbeskyttelse
- 2 stk Intelligent flight batteri
- USB-kabel
- Lader for flere batterier med strømleding
- Bæreeske
- Skulderveske for drone og tilbehør
- Bruksanvisning og hurtigooppstartsgui

 

Skriv produktomtale

Merk: HTML blir ikke oversatt.
    Dårlig           Bra

DJI Spark Blue Fly More Combo

  • Modell: DJI-SPARK-BLUE-COMBO
  • Tilgjengelighet: Utsolgt
  • Kr.7.790,-

  • Ekskl. mva: Kr.6.232,-

Relaterte produkter

DJI Mavic Pro  Platinum Fly More Combo

DJI Mavic Pro Platinum Fly More Combo

DJI Mavic Pro Platinum Fly More kombo er en pakke med ekstra tilbehør, og bla. ekstra batteri for ek..

Kr.14.999,- Ekskl. mva: Kr.11.999,-

DJI Mavic Air Onyx Black

DJI Mavic Air Onyx Black

Ny ultraportabel drone fra DJI.  DinSide mai 2018: "Kompakt drone med imponerende egenska..

Kr.7.999,- Ekskl. mva: Kr.6.399,-