Om Xenon ombyggingssett

Hva er Xenon H.I.D. ombyggingsett?
– Med et Xenon H.I.D ombyggingsett kan du bygge om dine ordinære halogenlykter til ekte Xenonlys. Alt du trenger følger med i settet og det finnes ombyggingssett for de fleste pæretyper.

Hvorfor montere disse settene?
– Xenonlys gir opptil 3 ganger så mye lys som en vanlig halogenpære og vil naturlig nok øke sikten betraktelig både i mørke og under vanskelige kjøreforhold. Dette vil igjen føre til økt trafikksikkerhet.
– Settene bruker kun 35W mot 55W i en vanlig halogenpære, og gir et lavere strømforbruk en vanlig halogenpærer. De er heller ikke skadelige for reflektorene i lyktene.

Kvalitet
– Ballastene er produsert etter europeisk standard og er av samme type som sitter originalmontert i de fleste bilmerker.
– Våre sett fungerer på biler med CanBus, og gir ikke feilmelding på biler med pærevarsling.
– Pærene i disse settene har en levetid på over 3000 timer, noe som tilsvarer 5-6 ganger levetiden for en vanlig halogenpære.
– Settene er vanntette, har E-merking og TUV godkjenning.

Montering
– Settene monteres enkelt på 20-30 minutter avhengig av hvor enkelt det er å komme til bak lyktene. Ingen kutting av kabler er nødvendig, og du kan enkelt fjerne settet og sette inn halogenpærer igjen dersom du skulle ønske det.

Godkjenning
– Settene er godkjente for gatebruk, men dersom du ønsker å montere de i nærlysene er det et krav at bilen har lyktespylere, automatisk nivåregulering av lyktene og lykter som er typegodkjent for xenonpærer.

Garanti
– Alle våre xenon-ombyggingssett har 12 mnd. garanti. (Ombyggingssett i vår Premium og Can-Bus Pro serie har 24 mnd. garanti)

Oversikt over fargetemperaturer og lysstyrke

Xenon lysstyrke

Som tabellen viser vil 4300K gi det sterkeste lyset og det er også dette som sitter originalmontert i de fleste biler med Xenonlys

Finn riktig pæretype

For å finne ut hvilket ombyggingssett som passer din bil må du sjekke hvilken pæretype som sitter i dine lykter. Dette står i bilens instruksjonsbok, eller du kan klikke her for å søke frem riktig type (åpnes i nytt vindu).

Når du har funnet riktig pæretype velger et ombyggingssett som tilsvarer din pæretype.