Meny
Your Cart

Twinkly Dots Smart belysning 200 RGB LED

Twinkly Dots – App-kontrollert fleksibel LED-lyskjede med 200 RGB (16 millioner farger) LED-er.
10 meter lengde på lyslenke.
Støtter smarthusfunksjoner og er kompatibel med Amazon Alexa, Google Home, Apple Homekit og Homey.
 

Fargerikt lys for innvendige rom

Lag en fargerik belysning enkelt. Dine Twinkly Dots-lys kan bruke hele RGB-lysspekteret, slik at du kan velge mellom mer enn 16 millioner fargenyanser. Hvis du vil kan du til og med velge å styre hvert lys individuelt for å oppnå den rette atmosfæren. Velg riktig fargetone, lysstyrke, blinkhastighet og intensitet.

Enkel og allsidig kontroll

Twinkly-lys fungerer med Bluetooth og WiFi, så du trenger ikke en egen bro eller hub for å bruke dem. Det er enkelt å kontrollere lysene med en smarttelefonapplikasjon. Den patenterte kartfunksjonen bruker telefonens kamera til å kartlegge plasseringen til hvert LED-lys. På denne måten kan du styre akkurat det lyset du ønsker. I tillegg til ferdige programmer, kan du enkelt lage dine egne lyseffekter ved hjelp av FX Veiviserverktøy. Lysene er også kompatible med Google Assistant, Apple HomeKit og Amazon Alexa, så de kan også styres med stemmen.

Koble til flere Twinkly-produkter

Twinkly-lys kan kobles til hvilke som helst Twinkly RGB-lys, som lar deg skape flotte lysopplevelser over hele hjemmet. Hvis det er god Wi-Fi-dekning, kan du kombinere opptil 10 lys til ett perfekt synkronisert system. Med Twinkly Music-tilbehøret kan du få lysene dine til å reagere på musikk. Twinkly Music, som selges separat, gjenkjenner og tolker musikken i omgivelsene, noe som får lysene til å blinke i takt med musikken.

Integrasjoner

I tillegg til stemmeassistenter, er Twinkly Dots-lys kompatible med Homey, Razer Chroma™ RGB (via Twinkly Chroma Connector) og OMEN Light Studio på OMEN Gaming Hub. På denne måten kan du integrere lysene for også å forbedre spillopplevelsen din, og du kan fordype deg bedre i spillverdenen når du er omgitt av kompatible lys.

SPESIFIKASJONER:

  • IP20-sertifisert for innendørs bruk
  • Bluetooth, WiFi og musikksensor
  • RGB LED
  • Lengde: 10 meter (+3,5 meter strømledning)
  • Over 30 000 timers levetid

Skriv produktomtale

Merk: HTML blir ikke oversatt.
Dårlig Bra
Captcha