Meny
Your Cart

Twinkly Line Smart belysning 1,5m LED lyslist - forlengelse

Forlengelse til Twinkly Line, brukes sammen med startsettet for å lage lange lyssløyfer eller flere lyspunkter.
Med Twinkly Line RGB-lyslist kan du gi fargerikt lys til innredningen din.
Du kan montere den stilige LED-listen på undersiden av skap, på trapper, under sofaen eller på veggen i ulike former.
Siden hvert LED-lys er separat kontrollerbart kan du bruke forskjellige typer gradient lyseffekter, ferdige lysprogrammer eller lage akkurat den typen belysning du ønsker.

Litt farge til pynt

Gi belysningen din skinnende sterke farger. Med Twinkly Line-lys har du det hele RGB-lysspekteret til disposisjon, slik at du kan velge mellom mer enn 16 millioner nyanser. Hvis du vil kan du justere hvert lys individuelt for å oppnå akkurat den rette atmosfæren. Velg ønsket fargetone, lysstyrke, blinkehastighet og intensitet. Du kan også bruke dusinvis av ferdige programmer.

Enkel og allsidig kontroll

Twinkly-lys fungerer med Bluetooth og WiFi, så du trenger ikke en egen bro eller hub for å bruke dem. Det er enkelt å kontrollere lysene med en smarttelefonapplikasjon. Den patenterte tilordningsfunksjonen bruker telefonens kamera for å finne plasseringen til hvert LED-lys. På denne måten kan du styre akkurat de lysene du ønsker. I tillegg til ferdige programmer kan du enkelt lage dine egne lyseffekter ved hjelp av FX Wizard-verktøyet. Lysene er kompatible med Google Assistant, Apple HomeKit og Amazon Alexa, så de kan også styres med stemmen.

Enkel å montere

Montering av den 1,5-meter lange LED-listen er enkelt. Avhengig av materialet kan du enten feste det med tape eller magneter. Hvis du vil kan du også utvide LED-listen med en 1,5 m forlengelse som selges separat. LED-listen kan ikke kuttes.

Kombiner med andre Twinkly-produkter

Twinkly Line RGB LED-listen kan kombineres med andre Twinkly RGB-lys, slik at du kan skape store lyseffekter som til og med dekker hele hjemmet ditt. Hvis hjemmet ditt har god Wi-Fi-dekning kan du kombinere opptil 10 lys til én perfekt synkronisert enhet. Med Twinkly Music-tilbehøret kan du få lysene til å reagere på musikk. Twinkly Music, som selges separat, gjenkjenner og tolker musikken i omgivelsene, noe som får lysene til å blinke i takt med musikken.

Integrasjoner

I tillegg til stemmeassistenter er Twinkly Line LED-listen kompatibel med Homey, Razer Chroma™ RGB (via Twinkly Chroma Connector) og OMEN Light Studio fra OMEN Gaming Hub. På denne måten kan du få de integrerte lysene dine til å forbedre spillopplevelsen din, slik at du kan fordype deg bedre i spillverdenen mens du er omgitt av kompatible lys.

 

SPESIFIKASJONER:

  • IP20-sertifisert for innendørs bruk
  • RGB LED
  • Lengde: 1,5 meter
  • Over 30 000 timers levetid

Skriv produktomtale

Merk: HTML blir ikke oversatt.
Dårlig Bra
Captcha